Events

ȘCOALA TV

Free

Așa după cum cunoașteți, începând cu data de 22 aprilie 2020, ISJ Prahova, în parteneriat cu postul de televiziune Valea Prahovei TV, derulează ȘCOALA TV, o inițiativă menită a veni în sprijinul elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, pentru pregătirea examenelor naționale. Întrucât calitatea materialelor pregătite de colegii noștri din școlile și liceele […]

At

STIMA DE SINE

Free

06.12.2019, activitate extracurriculară cu tema ,,Stima de sine”, cu elevii clasei a IX -a CP, activitate susţinută de trainer Mircea Bălan şi formator Daniela Chiriţă şi organizată de prof. Anghelescu Daniela cu sprijinul conducerii, prof. Colotelo Cristina.

At
STR. DR. TOMA IONESCU, NR. 27

ACTIVITATI DE INFORMARE!!

Free

Campania Ziua Mondiala SIDA 2019 În colaborare cu Asociaţia ,,Noi şi Ceilalţi” Filiala Prahova şi elevii LICEULUI TEHNOLOGIC UCECOM SPIRU HARET, cu suţinerea necondiţionata a Doamnei Director Colotelo Cristina.

At
STR. DR. TOMA IONESCU, NR. 27

Halloween 2019

Free

A tangled Halloween! Cu ajutorul şi sub îndrumarea doamnelor profesoare Mihaela Barbu şi Radea Maria, elevele de la estetică au reuşit să creeze o atmosferă autentică de Halloween!

At
STR. DR. TOMA IONESCU, NR. 27